Tuesday, April 19, 2011

JPJ Test

Nervous rase hati nie nak menunggu esok hari. Sape yang tak nervous kalo kena buat test JPJ kan?? Sehebat mane pun dia bawak kete mesti time test JPJ mereka akan rase gugup jugak. Tapi aku cube relax dan cool supaya aku tak buat kesilapan yang tak sepatutnya. Tak pasal-pasal kena bayar lagi kt JPJ tu sebab fail. Aku da le tengah pokai sekarang nie. Nuffnang langsung kedekut tak kasi BE kat aku. Ade ke patut?? 

So, daripada aku membebel tak tentu arah, aku nak mintak sape-sape yang baca entry ini supaya mendoakan aku supaya lulus test JPJ esok. Sekarang ini aku hanye mampu berdoa dan bertawakal kepada yg Maha Esa dan juga mengharapkan ihsan doa daripada korang sume. 


Harap-haraplah esok tester JPJ nie sumenye baik-baik dan cool. Janganlah dapat yang muka macam nak makan orang je. Kalo macam tu sampai aku mati pun kempunan nak dapat lesen kete. Tapi ape-ape pun doakan aku supaya lulus ok. Terima kasih....

4 comments:

  1. gud luck!time nk test jpj dlu pon nervous smpai x bleh tido.hehe

    jomla memeriahkan contest nie..=)

    CONTEST KISAH CHENTAKU

    ReplyDelete
  2. saLam kenaLan...dr segmen gegar gegar! huhu nice blog!(^_^)

    sudi2 lah lawat kiter plak ye


    http://themrizzo.blogspot.com

    ReplyDelete