Sunday, April 3, 2011

GEGAR 1 RIBU BLOG BERMULA



Tadi aku terbaca entry seorang blogger popular, Ben Ashaari. Abg Ben Ashaari ada buat segmen Gegar 1 Ribu Blog. So, aku buat keputusan nk join. Mudah je. Kalau nak tau lebih lanjut klik Gegar 1 Ribu Blog

26 comments:

  1. Singgah Sini :D ...GeGaR BloG 1 RiBu !!!

    ReplyDelete
  2. waa,, templet lbh kurg.. i like..
    melawat balik dan salam gegar dr group 6..

    ReplyDelete
  3. kasi gegar blog ni!!! Group SIX!!

    ReplyDelete
  4. Halllowwwwwwwwwwwww....

    datang dgn izin abg BEN

    MENGEGARRRRKAN GROUP 6

    n follow u..keh3...

    http://ciknaniezainudin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum ;)

    eyja dtg cni terjah 1000 blog , mai3 ! haha ikot naik kenderaan usop wilcha ;)

    hidup G6 !

    ReplyDelete
  6. singgah dari group 6.
    Jom join my giveaway http://haniz-eyecandy.blogspot.com/2011/03/haniz-eyecandy-second-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. gegar sini sebab nak follow ;)

    ReplyDelete
  8. berkunjung balas ke geng kumpl 6..gegar 1000 blog!!!salam kenalan ya

    ReplyDelete
  9. Hai hai hai
    Cool blog. Salam gegar dari group 6
    I dah jadi klinger (hahaha follower la tu)
    Siap buat blog utk G6 utk keep up to date dgn apa korang tulis - my promise tuk rajin2 menjenguk all group members not just utk event ni, but akan datang *wink*
    http://pinkgoodnessfrens.blogspot.com/

    TC kay.

    Kak Faye

    ReplyDelete
  10. gegar blog group 6..dtg menggegar lambat sket..hehehe

    ReplyDelete
  11. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..
    Shera dari kumpulan 7, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Terjah!! hai, lulu datang singgah sini...

    ReplyDelete
  13. gegar gegar, jemput dtg..=)

    http://farhanabasri.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. misi menggegar ke sini

    http://semanismulut.blogspot.com/2011/04/misi-seorang-blogger-6.html

    jemput singgah ke blogies ku yer :)

    ReplyDelete