Friday, May 6, 2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011


Kali ni aku nak join lagi segmen Ben Ashaari.Tapi kali ini spesial untuk bulan Mei. Apa?? Korang nak join jugak?? Klik kat link ni BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011. Apa tunggu lagi?? Cepat kita menggegarkan blog di bulam Mei ini. Siapa lambat nasib korang la. Rugi tau.

Kalau dah datang menggegar tu jagan lupa tinggalkan komen. Nanti aku gegar korang balik..

16 comments:

  1. jom gegar ramai-ramai...
    good luck !!!~


    - 700 dah... sekarang ni 800 pulak...
    http://solomolo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan.....mari kita gegar beramai-ramai...

    ReplyDelete
  3. jom menggegarkan lagi segmen abg ben..dtg sini nak melwat blog kamu yang cantik..sudi2 jenguk & follow la balik di WARKAH AKASYAH BLOGSPOT

    ReplyDelete
  4. salam singgah dari segmen BA..
    Mas dtg gegar dari kumpulan 3 no.66

    ReplyDelete
  5. http://wonderfullythought.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html
    gegar gegar :)
    mai blog saya ^^" follow sekali .

    ReplyDelete
  6. Menyambong gegaran semalam... Arap gegaran kali ni semapt la sy abeh kan.. Semalam da berjaya mengegar 2 kumpulan.. :)

    Kalo rajen meh la jengok sy.. :)

    *PEace Yo! :)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum..
    Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
    berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
    tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.
    Salam ziarah dari Nadh. Jaga diri ya.. :D

    Jom main Layang-Layang dengan Nadh nak?

    ReplyDelete
  8. gegar jangan tak gegar..datang singgah ye..

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan....dtg gegar disini...jemput singgah...

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. dtg gegar group 3..

    http://aainaa4a.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. singgah dari belog abg ben...
    gegar sini!

    jom dapatkan header free kat belog saya...
    http://geekzster.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. datang GEGAR kat sini!!!

    salam kenal ye...

    ReplyDelete
  13. gegar and follow sini...

    jum baca entry baru!

    http://takkeciksgtpown.blogspot.com/2011/05/pengkid-patot-masuk-tandas-mana.html

    ReplyDelete
  14. tumpang singgah kejap tau. letih jalan2 dari blog ben ashaari. kalau senang2, datanglah ke rumah. sambil2 tu follow la sekali. gerenti di follow balik. janji ditepati. salam perkenalan.

    http://cintaelmiesya.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html

    ReplyDelete